Mässresor


Många bitar ska falla på plats inför ett mässdeltagande. Som oberoende samarbetspartner erbjuder vi såväl besökare som utställare smidiga lösningar för att få alla bitar på plats. Vi tar hand om alla praktiska detaljer såsom resa, boende och eventuella kringarrangemang, så att ni får mer tid och energi över till affärerna! Förutom de stora mässorna i Sverige och Europa, anordnar Travel Service även mässresor över hela världen.


Resa till och från mässan
Oavsett om ni reser individuellt eller i grupp och om alla kommer från en ort eller flera, hjälper vi till att synkronisera detta. Ni får en samlad bild av alla resenärers tidtabeller, bokningsnummer med mera och vi ser till att rätt person är på rätt plats i rätt tid.


Transfer och transport på plats
Vi bokar transfer vid ankomst för transport till hotellet eller direkt till mässan. Behöver ni övriga transporter under mässvistelsen ordnar vi självklart det också.

Boende i närheten av mässan
Att delta på eller att besöka en mässa är ofta förknippat med långa och intensiva dagar. Ett bra boende är en förutsättning för en lyckad mässupplevelse för såväl utställare som besökare.

Möte och event i samband med mässan
Ofta behövs ett uppstartsmöte i samband med mässtart eller så kanske mässan ska kombineras med ett seminarie eller en workshop? Vi har koll på vilken lokal som passar bäst för ert ändamål och ger skräddarsydda förslag utifrån era önskemål och vår erfarenhet.


Aktiviteter och kvällsarrangemang
Stora grupper eller mindre sällskap, vi hjälper er med alla typer av arrangemang! Vi brinner för att hitta nya, kreativa lösningar som överraskar och överträffar era förväntningar. Vi är måna om att hitta rätt lokal och arrangemang som tar fram känslan ni vill förmedla till era kunder och anställda.Kontakta oss

Fyll i fälten nedan så återkommer vi inom kort